2013-06-05 15:57:27• hírek • Szatmár.ro

Gratulálunk az első nyertesnek

Az első sorsoláson túl vagyunk, még két hosszú hétvége talál gazdára a következő két szerdán.

A nyírbátori Sárkány fürdő ma egy külső és egy belső részből áll. A nyári időszakban egy ezer férőhelyes öltözőépület várja a strandolókat, ahol átöltözhetnek, hogy kipróbálhassák a hat külső medence, gyógy-, gyermek- és csúszdás élménymedencék, jakuzzik valamelyikét.

A fürdőkomplexum fedett része egész évben látogatható. Itt két gyógymedence, úszómedence, jakuzzik és gyermekmedencék várják a turistákat, emellett pedig számos wellness-szolgáltatást lehet kipróbálni. Ilyen az infraszauna, az aromaterápia, gőzfürdő, és még sorolhatnánk. A gyógyulni vágyók a gyógyvíz hatásai mellett további gyógyászati szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint a víz alatti gyógytorna, a gyógymasszázs vagy a fizioterápia, hogy csak a népszerűbbeket említsük.


A Szatmár.ro és a Sárkány Fürdő három héten át tartó közös nyereményjátékának első sorsolásán Gáspár Tamásnak kedvezett a szerencse, ő nyerte meg a kétszemélyes hosszú hétvégét a Sárkány Fürdőben. A nyertes két éjszakát és három nappalt tölthetnek el a Sárkány Kempingben, apartmanos elhelyezéssel és fürdő-belépővel a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe.

E heti kérdésünk: milyen dátumtól várja teljes kapacitással a fürdő a látogatókat? A helyes válaszért érdemes böngészni a pihenőövezet honlapját.

A helyes választ a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk. A második sorsolásra 12-én, a harmadikra 19-én fog sor kerülni. A beküldött e-mail feltétlenül tartalmazza a játékos pontos nevét és telefonszámát, hiszen a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: